Vastgoed / Woningcorporaties

Heeft u vastgoed en wordt u geconfronteerd met zaken als asbest of Chroom-6? Wacht dan niet af, maar schakel direct onze hulp in. Wij organiseren alle benodigde onderzoeken en eventuele saneringen voor u. We zijn er ook om uw eigen mensen op te leiden als het gaat om gevaarlijke stoffen. Ze leren van ons hoe ze hiermee moeten omgaan, maar we gaan nog een stapje verder. Leer hoe u als opdrachtgever de verantwoordelijkheden invult bij een bouw- of renovatieproject. Bij Nano Quality Care legt u alles in één keer zorgeloos neer.

Sloopbedrijven

Veilig werken vormt altijd de basis. Nano Quality Care B.V. faciliteert uw bedrijf en draagt zorg voor de veiligheid van al uw medewerkers. Neem een kijkje bij onze diensten en overtuig uzelf van onze meerwaarde.

Asbestinventarisatie

Het inventariseren van objecten en gebouwen op asbesthoudende toepassingen, is uw passie. Het handboek, de audits en dergelijke, dát is onze passie.

Renovatie / bouwbedrijven

De veiligheidsladder, veilig werken, VCA, Arbo en V&G-plannen. Het zijn allemaal zaken die onderdeel zijn van uw werk. Maar wat zijn uw verantwoordelijkheden en verplichtingen op dit gebied? Doe een beroep op ons voor ondersteuning, ontwikkeling en krijg direct antwoord op al uw vragen.

Asbestverwijdering

Als asbestverwijderingsbedrijf heeft u de juiste certificaten nodig, maar ook voldoende kennis om te reageren op eventuele afwijkingen. Nano Quality Care B.V. is hierbij dé ondersteunende partij. Vraag ons om een gratis offerte en zet die belangrijke eerste stap!