Vastgoed / Woningcorporaties

U heeft vastgoed en wordt geconfronteerd met zaken als asbest of chroom6. Dan kunt u nu alles bij een partij neerleggen. Wij organiseren voor u alle onderzoeken, eventuele saneringen. Daarnaast zijn we er om uw eigen mensen een opleiding te kunnen geven als het gaat om de gevaarlijke stoffen en hoe hier mee om te gaan. Maar ook over hoe u als opdrachtgever uw verantwoordelijkheden in dient vullen bij een bouw- of renovatieproject. Kortom, u kunt in één keer alles bij ons neerleggen.

Sloopbedrijven

Veilig werken. Dat is de basis. Nano Quality Care B.V. faciliteert uw bedrijf

Asbestinventarisatie

Objecten en gebouwen inventariseren op asbesthoudende toepassingen. Dat is uw passie. Het handboek, audits en dergelijke de onze.

Renovatie / bouwbedrijven

Veilig werken. Veiligheidsladder. VCA. Arbo. V&G-plannen. Allemaal zaken die horen bij uw werk. Wat zijn uw verantwoordelijkheden? Wat zijn uw verplichtingen? Wij ondersteunen. We ontwikkelen, geven antwoorden en kunnen u volledig ondersteunen.

Asbestverwijdering

Als asbestverwijderingsbedrijf moet u de juiste certificaten hebben. En voldoende kennis om te reageren op eventuele afwijkingen. Nano Quality Care B.V. is dé ondersteunende partij.